Oranjekwartier wordt gebouwd op de hoek van de Julianastraat-Oranjestraat, een markante plek voor een markant gebouw. Gezien vanaf de Markt is het ronde front van het complex natuurlijk de aandachttrekker, daarachter strekt het fraaie gebouw zich uit langs de Oranjestraat.

Het hele exterieur straalt degelijkheid en kwaliteit uit. Fraaie details, zoals de afwisseling van smalle en brede ramen en modern materiaalgebruik, zoals de zinken gevelbekleding en de roodbruine bakstenen, maken van het Oranjekwartier een opvallende plek om te wonen.

Oranjekwartier zal uit negentien appartementen bestaan; acht op de eerste verdieping en acht op de tweede verdieping. Op de derde verdieping komen drie appartementen waarvan één met een extra verdieping.
De appartementen variëren in grootte van 68 m2 tot 220 m2 voor het penthouse. De appartementen worden gebouwd boven een aantal winkelruimtes. Daardoor beschikken ook de appartementen op de onderste woonlaag over veel privacy. In het souterrain wordt ruimte gemaakt voor een parkeerkelder met privé parkeerplaatsen en bergruimtes. Omdat ieder zijn eigen smaak heeft worden de appartementen niet met een standaard keuken opgeleverd.

Oranjekwartier wordt de plaats voor modern, aangenaam wonen midden in het centrum, midden het leven.

foto

Midden in het leven
Wonen aan de rand van de Markt, midden in het leven. Binnen de rust van een compleet en modern appartement, maar zodra je buiten stapt sta je midden in het bruisende hart van Uden. Voor mensen die graag onder de mensen zijn, die het heerlijk vinden om even een kopje koffie op een terras te drinken, die het prettig vinden uitzicht te hebben op alle evenementen op de Markt, is een appartement in het Oranjekwartier ideaal.Tel: (0413) 244 288 - info@oranjekwartier-appartementen.nl - www.oranjekwartier-appartementen.nl